اوبر دو جیوانچی یکی از تاثیرگذارترین چهرههای دنیای مد است که یک تنه انقلابی را در این صنعت به راه انداخت. تلفظ نام صحیح این طراح مطرح مد، ژیوانشی (Givenchy) است اما در کشور ما بیشتر او را با نام های جیوانچی و گیوانچی می شناسند.
اوبر دو ژیوانشی خالق برند ژیوانشی در سال ۱۹۲۷ در خانواده ای اشرافی و در شهر بووه فرانسه بدنیا آمد. او پس از پیوستن به مدرسه هنر در سال ۱۹۴۴ برای چندین طراح لباس معروف در پاریس همچون لوسین لِلانگ، رابرت پیکت و السا اسکیاپارلی کار کرد.
او خانه مد خود را در سال ۱۹۵۲ افتتاح کرد و به سرعت بدلیل سبک هنری و بسیار زنانه طرح های خود شهرت یافت. یکی از مشهورترین و وفادارترین مشتریان این برند ادری هپبورن است.
کنت اوبر دو جیوانچی (Count Hubert de Givenchy) شاید یکی از بزرگترین طراحان مد تاریخ باشد. طراحیهای ساده، زنانه و نوآورانه او را بارها بر تن ستارگانی چون آدری هپبورن، الیزابت تیلور و گریس کلی دیدهایم. ذوق هنری او چنان بود که به تنهایی، گرایشات مد یک دهه را تحت تاثیر قرار داد و هنوز هم منبع الهامی فوقالعاده برای طراحان امروزی است. او که در مدرسه عالی هنرهای زیبا در پاریس تحصیل کرده بود، همیشهبه هنگام کار کت سفید مسئولین آزمایشگاه را بر تن میکرد و اولین مجموعه لباسهای خود را با پارچه مخصوص پیراهن مردانه تولید نمود. اما، شاید برایتان جالب باشد که این طراح مد سرشناس سرآغازی کاملا متفاوت داشته است.
شرکت ژیوانشی توسط طراح مد اوبر دو ژیوانشی در سال ۱۹۵۲ تأسیس شد. مالکیت آن تحت نظارت شرکت ال وی ام اچ میباشد. ژیوانشی با فروشی معادل ۱۷۶ میلیون دلار در سال ۱۹۹۳ توانست عنوان دومین شرکت پر فروش را پس از دیور برای ال و ام هاش کسب کند.
اوبر دو ژیوانشی بیش از هر طراح دیگری با مشتریان خود در ارتباط بود تا بتواند طرحهایی خیرهکننده خلق نماید. در سال ۱۹۵۳ یکی از لباسهای طراحی شده وی که برای زنان بود بر روی جلد مجله زندگی چاپ شد.
اوبر دو ژیوانشی در سال ۱۹۹۵ میلادی خود را بازنشسته نمود. پس از تلاشهای جان گالیانو برای بازنشستگی اوبر دو ژیوانشی توانست بعد از دو سال برند دیور را نیز ارتقا دهد. در سال ۲۰۰۱ میلادی جولیان مک دونالد به عنوان طراح خط تولید زنان این برند انتخاب شد. پس از آن در سال ۲۰۰۵ ریکاردو تسکی نیز به عنوان مدیر طراحان لباس زنان انتخاب گردید وی با طرحهای مینیمالیستی و همچنین با الهام گرفتن از پاییز به ارائه محصولات خود پرداخت هرچند که منتقدان زیادی نیز دارد.